2008.08.17. 12:40 Fujin_

Emulátorok 1. rész: Gameboy Advance

 

A PSP széles emulációs lehetőségei közül talán a Gameboy Advance emulátorral van a legkönnyebb dolgunk. Ahhoz, hogy kedvenc GBA játékainkat játszhassuk PSP-n, csak két dologra van szükségünk:

  • gpSP emulátor
  • GBA Bios fájl

 

A gpSP-t bárki letöltheti a INNEN. A tömörített fájlban ki kell keresni az ms0 könyvtárat, annak tartalmát lehet közvetlenül a memóriakártya gyökérkönyvtárába másolni. A GBA bios file-t mindekinek magának kell beszerezni, ha megvan akkor a gba_bios.bin mehet az emulátor könyvtárába (az eboot.pbp mellé). A .gba kiterjesztésű ROM fájlokat értelemszerűen a \GBA\ROM könyvtárba kell másolni. Ha minden megvan a végeredménynek valahogy így kell kinéznie:

 

 

Ha ez kész, game/memory stick alól indítható az emulátor. A gpSP menüjében mindeki kedve szerint állíthatja be az irányítást és a megjelenítést, és kezdődhet a játék!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pspfan.blog.hu/api/trackback/id/tr84619686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása